Breakthrough sessie: een deep dive in de relatie met je lichaam en jezelf

 

  Voel je je ontevreden of onzeker over je lichaam, ben je niet aanwezig in je lichaam en wil je daar écht verandering in?

  Blijf je ronddwalen in hetzelfde cirkeltje, heb je ieder dieet al geprobeerd, blijf je met diezelfde negatieve gevoelens over je lichaam rondlopen, en lukt het maar niet om daar verandering in te brengen?

  Wil je erachter komen wat hieronder zit?

  En dit op fundamenteel niveau in jezelf veranderen?

Tijdens een breakthrough sessie duiken we hier samen helemaal in en zet je de volgende stap in jouw proces.

Na deze sessie heb je meer inzicht in jezelf, in je patroon en in de functie die het voor je heeft willen vervullen. Het is namelijk heel logisch dat het niet lukt om hier op wilskracht verandering in te brengen, het heeft een reden. Zo lang je daar niet naar kunt kijken ga je er ook niet mee kunnen stoppen.

Tijdens deze sessie onderzoeken we het trauma dat eronder zit en krijgt dit alle ruimte die het nodig heeft. Pas dán kan het getransformeerd worden en kan het je loslaten.

Er verschuift iets in je. Vanuit daar ga je jezelf en het leven zachter en liefdevoller ervaren en ontwikkel je iedere dag een betere relatie met je lichaam en jezelf.

Hoe ziet een breakthrough sessie eruit?

  We beginnen met een gesprek over waar je precies tegenaan loopt.

  Vervolgens onderzoeken we met een familieopstelling wat er in de diepte speelt en wat het systeem je op dit vlak wil vertellen. De opstelling geeft inzicht in je patroon en brengt en helende beweging op gang.

  Middels massagetherapie laten we het oude gaan en verankeren we het nieuwe in je lichaam. Het brengt je weer in contact met wie je wezenlijk bent. Dit is namelijk alleen te voelen in je lichaam (en niet in je hoofd). Alleen in je lijf kan het oude losgelaten worden en het nieuwe ervaren. 

Je bent een heel dagdeel bij mij in de praktijk, waarin we de eerste helft een opstelling doen en dit tijdens de tweede helft verankeren in je lichaam. Een intensieve sessie waar ik je rustig doorheen begeleid.

De sessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Tarief: 179 euro.