De snelle versie

  1. Ik deed de 3-jarige opleiding Intuïtieve Massage bij Margrit Siemerink.  
  2. Ben gek op reizen, avontuur en ontdekken… ver weg aan de andere kant van de wereld en zeker ook dichtbij in eigen omgeving.
  3. Zit ontzettend graag op m’n racefiets of mountainbike.
  4. Een typische introvert: doe punt 2 (en 3) vaak met mezelf en laad het beste op in mijn eentje.
  5. Heb naast mijn massagepraktijk ook een praktijk voor familieopstellingen waarin ik individuele sessies en groepsworkshops geef. Check voor meer info: www.charlottejantine.nl
  6. Ik weet inmiddels dat alles, alles, alles in mijzelf te vinden is. In mijn lijf, hier op deze aarde. 

Korte Bio

Inmiddels alweer 30 jaar oud en woon in een tiny house in Malden. Ik wandel, wielren, mountainbike en fitness, lees boeken en ging van 20 jaar als vegetarier naar carnivoor.
 

In massage vind ik..

… het leven. 

Ik kom er echt alles in tegen. Ik vind er wat ik heb meegemaakt, welke overtuigingen ik erop nahoud, wat ik niet heb verwerkt, ik ontdek er nieuwe stukken van mezelf, ik vind er mijn plezier, ritme, speelsheid, en ook mijn schroom en verlegenheid. Maar vooral vind ik er mijn liefde voor het leven, voor de verbinding die er tussen mensen kan ontstaan. It’s magic for me. 

..jou.

In massage vind ik contact met jou zonder woorden, zonder denken, zonder het verhaal dat we zo graag aan elkaar vertellen. Aanraking is zo ontzettend direct dat het me meer met je in contact brengt dan welk woord dan ook. En dat is waar ik iedere massage weer naar opzoek ga. 

Voor ik met massage begon..

…studeerde ik Sociologie en System Dynamics en werkte ik als adviseur voor ministeries en grote gemeentes. 

System what? Dat is een methode om computergesimuleerde modellen te maken van een sociale werkelijkheid. Dat klinkt nog steeds ingewikkeld. Kort gezegd breng je het gedrag binnen een sociaal systeem (een bevolking, een bedrijf, een groep mensen) in kaart om bijvoorbeeld beleidseffecten in te schatten. Na mijn studie heb ik eerst een aantal jaren als adviseur voor de publieke sector gewerkt, voornamelijk voor verschillende ministeries in Den Haag. Expertise: vluchtelingenintegratie, jeugdcriminaliteit en projecten op het snijvlak van justitie, veiligheid en ggz.

…en was ik veel in het buitenland.

O.a. een jaar in AUS, NZ en Azie gewerkt en gereisd, woonde en studeerde in Noorwegen en in Portugal, trok door Afrika en fietste naar Lissabon. Tegenwoordig ‘beperk’ ik me tot dichter bij huis; Nederland, Duitsland, en mijn all-time favourite: de Oostenrijkse alpen om te snowboarden.