Ervaringen

Charlotte is vrouw die luister naar je verhaal en naar je lichaam. Ze voelt precies aan waar je lichaam de aandacht nodig heeft. Mijn lichaam en geest komen door de massage weer tot rust, ze raken weer verbonden met elkaar. Na elke sessie heb ik de positieve energie weer terug om de wereld weer aan te kunnen. Charlotte is oprecht, liefdevol en een vrouw die haar vak verstaat.
Ronnie Martens
Charlotte heb ik ervaren als een bijzonder mens en vakvrouw. Zowel mooie gesprekken bij begin en na afloop als de liefdevolle massagesessie heb ik elke keer in hoofd, hart én lijf mogen voelen. Oprecht dankjewel daarvoor.
Gerard Koot
Zorgmanager, coach & masseur
Charlotte is voor mij een unieke massagetherapeut. En als fysiotherapeut ben ik, dat geef ik graag toe, vrij kritisch. Ben niet heel snel tevreden met een massage dus het zegt veel dat ik elke maand een afspraak bij haar inplan. Ze voelt mijn behoeftes, ze is vriendelijk, oprecht, aardig en intuïtief. En..ze stelt prachtige vragen aan het begin met een kopje thee. Ik laat me niet zomaar door een ander masseren..
Lieke Oketch-Aben
Fysiotherapeut
Charlotte is met haar rust en fijngevoeligheid een weldaad! In mijn zoektocht naar massages die voor mij echt goed voelen en bijdragen aan mijn hele welbevinden, ben ik heel blij dat ik haar gevonden heb.
Esther Jacobs
Coach & loopbaanadviseur
De website van Charlotte sprak me meteen aan. Op basis daarvan contact gezocht en nog geen moment spijt van gehad. Inmiddels al een aantal sessies gehad. Charlotte is open, eerlijk en vriendelijk en dat geeft al een rustig gevoel voordat de massage begint. Ook haar opzet van sessies ervaar ik als zeer prettig. Het was voor mij mijn eerste ervaring met een intuïtieve massage en de technieken die ze gebruikt. Het is bijzondere ervaring om mee te maken dat elke massage toch steeds anders is, het lichaam bepaald dus wat aandacht nodig heeft, terwijl het wel elke keer een helende werking heeft voor zowel lichaam als geest. Ik kan niks anders als zeggen, ga het ervaren!
Ted van Breemen
Charlotte is een slimme rustige vrouw, die haar passie heeft gevonden. Haar sessie is een belevenis, de massage is professioneel, warm en met veel aandacht. Bijzondere ervaring.
Alexander van Bavel
Je rustige aanwezigheid was echt ontzettend fijn. Zacht en krachtig tegelijk, een weldaad voor mijn spieren. En mijn hoofd werd er zo heerlijk stil van. Ik was helemaal ontspannen na jouw massage, ik hoop dat je hier nog veel mensen mee gaat bereiken!
Marielle van Duijnhoven
Coach
De massage heeft me geholpen om dieper te rusten in mijzelf, ik voel het dagen later nog steeds.  Liefdevolle aanraking, fijne zorgvuldigheid en een diepe stilte is wat ik ervaarde.
Stef Vink
Muziekant, componist
Je zorgt voor een warme sfeer, vanuit echt contact en geeft de mogelijkheid om echt te zakken. Heel fijn vond ik je tempo van masseren, het was “prettig traag” en navolgbaar. Dank je wel voor je massage!!
Saskia Hoogerbrugge
Coach
Zacht  en krachtig zijn de woorden die het eerste in mij opkomt als ik aan de massage van Charlotte denk. En in zachtheid zit kracht!  Ik vond de aanraking heerlijk. Het voelde erg goed en voelde me gerespecteerd en gewaardeerd in wie ik ben als persoon.
Elle Custers
Docent basisonderwijs